incremental export gets entire site

May 11, 2016 at 7:06 PM
Hello

I am trying to do an incremental export after doing a full and every time it is grabbing the entire site, not just the library I have in the settings. Please help..
Coordinator
May 23, 2016 at 9:20 AM
Hello JSherman,

You have probably set Type="Site" in your settings.xml.
Look at the sample.xml. You have to set Type="List" and then you can define the List.
Cant remember really, but you might need to create the target SPWeb manually.

Happy to check this out for you, later today.

Cheers
A

<Root>
<ContentDeployment>
    <Export FileLocation="\\Storage\\ContentDeployment\\Data" TokenFileLocation="\\Storage\\ContentDeployment\\Tokens\\Token.token" >
        <Jobs>  

            <Job    
                Name="SnycJob001" 
                RemoteStore=""  
                SiteUrl="https://intranet/teams/teamA" 
                WebUrl="https://intranet/teams/teamA" 
                RetainObjectIdentity="0"
                Type="List"             
                FileCompression="0"     
                ExcludeDependencies="1"
                ImportUserInfoDateTimeOption="ImportAll"
                DestinationSiteUrl="https://extranet/teams/teamA" 
                DestinationWebUrl="https://extranet/teams/teamA">
                <JobItems>
                    <JobItem Name="Calendar" Type="List" />
                </JobItems>
            </Job>
        </Jobs>
    </Export>
</ContentDeployment>    
</Root>
May 24, 2016 at 7:19 PM
Yes the type is already set to list..